Habi Ronald: Több játékos kiemelkedőt nyújtott

A Loki Focisuli U12-es csapatának edzője, Habi Ronald értékelte a 2013/2014-es szezont.

Jó idényt tudhat maga mögött a Loki Focisuli U12-es csapata, hiszen sok szép eredményt ért el. Habi Ronald, a csapat edzője értékelt.

- Nyáron vettem át a csapatot, az ősz nagy része abból állt, hogy meg kellett ismernem a srácokat, ezért néha döcögős volt a szezon első fele - kezdte Ronald Habi. - Ki kellett alakítani egy közösséget, ami tavasszal teljesedett ki igazán. A mi korosztályunknak még nincs bajnokság, ezért sok tornán vettünk részt, és szép eredményeket értünk el. Az egyéni teljesítményeket értékelve elmondható, hogy több játékos kiemelkedőt nyújtott. Czapp Sebestyén, Mező Péter, Major Sámuel, Vitális Milán, Hernádi Gergő, Csörgő Raul, Kundrák Milán, Nagy Zsolt és Aranyi Tamás teljesítménye dicsérendő, és külön szeretném megemlíteni Pusztai Sárát, aki a fiúk között is végig kimagaslóan futballozott. Összességében elégedett vagyok a szereplésünkkel, szeretném megdicsérni az egész csapatot a hozzáállás, az elvégzett munka és az eredmények miatt.

Az U12-es csapatunk eredményei:
Bozsik Kiemelt U13 futsal megyei bajnok
1. hely: Interliga, Karnevál Kupa, Télapó-és Karácsony Kupa (Szolnok), Kolláth Béla Emléktorna (Eger), Agriapipe Kupa (Tiszaújváros)
2. hely: Garamvölgyi Torna, Russel Nemzetközi Gyermeklabdarúgó Teremtorna (Budapest)
3. hely: Tarpa
5. hely: Saller Winter Cup (Cigánd)

habi1.jpg


habi2.jpg


habi3.jpg


habi4.jpg


habi5.jpg