Cordial Cupa

A tornán az ország 24 legjobb utánpótlás csapata vett részt. 4 db 6-os csoport volt, a mi csoportunkban a következő eredményei születtek csapatunknak:

Zalaegerszeg ellen 4:0-ra, a Videoton ellen 2:0-ra, Monor ellen 4:0-ra, Nyíregyháza ellen 1:0-ra nyertünk , a Dalnoki ellen pedig 3:3-mas döntetlent értünk el.



Sajnos a Dalnokinak 1 góllal jobbnak bizonyult a rúgott góljainak a száma mint a miénk, ezért ők jutottak tovább a legjobb 4 közé mi pedig hogy az 5.- 6. helyért játszhassunk  a Grund FC-vel kellett megmérkőznünk, ahol 3:1-es győzelmet arattunk. Ezután, 2:0-ra kikaptunk a Szeoc-Szegedtől és a 6. helyen végeztünk. Az egész tornán kitűnően játszottunk. Külön kiemelném Nagy Zsolt, Kenderesi Dávid és Bökönyi Adrián kitűnő teljesítményét. Legjobb góllövők: Nagy Zsolt 6, Kenderesi Dávid 7, Bökönyi Adrián 1, Pusztai Sára 1, Csige Zsolt 1.


A tornán résztvevő játékosok: Szirbucz Milán, Bökönyi Adrián, Czapp Sebestyén, Csige Zsolt,Csörgő Raul, Kenderesi Dávid, Mező Péter, Molnár Szabolcs, Nagy Zsolt, Pusztai Sára, Újvárosi Máté.


« Vissza