Aktualitások

U-13-as futsal forduló

   |   Általános
U-13-as futsal forduló Május 21.-én szombaton U-13-as futsal fordulón vett részt a Loki Focisuli 2010-es korosztálya. Haraszti Patrik csapata mindkettő mérkőzést megnyerte a játéknap során. Az első mérkőzésen 4-0-ra, második mérkőzésen 2-0-ra sikerült győzni a csapatnak.

Haraszti Patrik: Nagyon elégedett vagyok a gyerekekkel! A szombati játékra, talán azt tudom mondani, hogy az idény legjobb teljesítménye volt! Büszke vagyok rájuk! Nagyon jó mentalitással futballozott a csapat, kiváló egyéni teljesítményekkel. Köszönjük a szülőknek a szurkolást, szuper hangulatot teremtettek! Bővebb információ »

U11 - Siker a Megyei Futsal Tornán

   |   Általános
U11 - Siker a Megyei Futsal Tornán U11 - Siker a Megyei Futsal Tornán

A Loki Focisuli 2011-es korosztálya Kolozsi Sándor edző vezetésével 12 győzelem és egy döntetlen után, kiváló teljesítményt nyújtva, veretlenül zárta a szezont a mai, Püspökladányban megrendezett utolsó két futsal mérkőzés után.
Bár a többi csapat szám szerint több mérkőzést játszott le, így is a Loki U11-es csapata szerezte a legtöbb pontot, és ezzel megérdemelten végzett a csoport élén.

A csapat tagjai: Bán Csongor, Bartos Gergely, Bundik Ádám, Dénes Gergő, Glevitzky Levente, Henye Marcell, Mankovits Dániel, Pántya László, Pótor Zsombor és Sira Ádám.
Gratulálunk az edzőnek a kitartó munkájához, a részt vevő gyerekeknek a nagyszerű teljesítményhez, valamint köszönjük a szülőknek az állandó támogatást!


Bővebb információ »

U10: Nemzetközi elit torna Umagon

   |   Általános
U10: Nemzetközi elit torna Umagon U10: Nemzetközi elit torna Umagon

A 2012-es korosztálynak kiírt 3 napos nemzetközi tornán vett részt U10-es csapatunk a horvátországi Umag városában. Az Umag Trophy 2022 elnevezésű tornán számos elit csapattal találkozhattak játékosaink, többek között a Juventus, Verona, Viczenza, Udinese, Crvena Zvezda, Rijeka, Maribor, Domzale stb. Rohacsek Aurél együttese 8 mérkőzésen mutathatta meg erősségeit, ahol végül sikerült a bronz csoport élén végezniük.
A Loki Focisuli U10-es csapatát az alábbi játékosok alkották:
Tóth Noel, Fábián Zoltán, Gyetkó Imre, Gilárdi Gergely, Sándor Péter, Giczei Hunor, Sinka Szabolcs, Kárándi Dominik, Stekler Alex, Szabó Zalán
Vezetőedzői értékelés:
Rohacsek Aurél – Hatalmas élmény és tapasztalatszerzési lehetőség volt ez a torna az egész csapat számára. Jó iramú mérkőzéseket tudtunk játszani, ami újabb lehetőséget adott a játékosok fejlődésére. Számos helyzetet sikerült kialakítanunk, de a kapu előtt sajnos nem mindig bizonyultunk eredményesebbnek. A torna utolsó napjára sikerült felvennünk a ritmust és kettőből kettő meccset megnyerve zártunk, ezzel a bronz csoport élén végeztünk, amelyből még több motivációt merítünk a folytatáshoz és fejlődéshez.
Bővebb információ »

U7-es Bozsik fesztivál!

   |   Általános
U7-es Bozsik fesztivál! U7-es Bozsik fesztivál!

Március 27.-én Bozsik fesztiválon vett részt egyesületünk U7-es csapata. Haraszti Patrik által irányított legkisebb korosztályos csapatunk ügyesen teljesített a fesztivál során.

Haraszti Patrik: - Az elsődleges célja ezeknek az eseményeknek az, hogy a gyerekek fejlődését tudjuk biztosítani, illetve jól érezzék magukat. A mérkőzések, illetve ügyességi pályák teljes mértékben szolgálják ezt. A fesztivál ideje alatt és végén mosolygós arcokat láttam, biztos vagyok benne, hogy a gyerekeknek ez egy jó élmény, ezek álltál egyre jobban fognak kötődni a sportághoz, illetve a mozgáshoz. Ügyesek voltak a gyerekek!
Bővebb információ »

XI. Téli Teremtorna Törökszentmiklós

   |   Általános
XI. Téli Teremtorna Törökszentmiklós U10: Második helyezés a XI. Téli Teremtornán
Öt mérkőzést játszott le a Loki Focisuli U10-es csapata a 8 csapatos törökszentmiklósi tornán. A piros-fehérek végül a második helyen végeztek az igen nívós eseményen. Négy megnyert mérkőzéssel jutott el a döntőig Rohacsek Aurél együttese, ahol a döntetlenre végződő rendes játékidőt követően az ellenfél örülhetett jobban a büntetőpárbaj végén.
A Loki Focisuli eredményei:
Loki Focisuli U10 – Törökszentmiklósi FC U10 4-0
Loki Focisuli U10 – Békéscsaba U10 4-2
Loki Focisuli U10 – Szolnoki Máv FC 3-1
Loki Focisuli U10 – Szolnoki Máv FC 4-1
Loki Focisuli U10 – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1-1 (1-2)
A Loki Focisuli U10-es csapatát az alábbi játékosok alkották:
Tóth Noel, Gilárdi Gergely, Giczei Hunor, Sándor Péter, Kárándi Dominik, Fábián Zoltán, Stekler Alex, Szabó Zalán
Vezetőedzői értékelés:
Rohacsek Aurél: - Az első meccstől kezdve lendületesen és kreatívan játszott a csapat. Az akarat és a motiváltság az utolsó percig kitartott a srácoknál, törekedtünk arra hogy nálunk legyen a labda, irányítottuk a játékot, ellenkező esetben viszont agresszíven letámadtunk. A döntőben is számos helyzetet kialakítottunk, sajnos a kapu előtt pontatlanok voltunk, de a mutatott játék mindenképp bizakodásra ad okot. Bővebb információ »

Akkor van vége, ha lefújták!

   |   Általános
Akkor van vége, ha lefújták! Akkor van vége, ha lefújták!

Loki focisuli – Nánási Focisuli 3:2 (3:0)

Gólszerzők:

Tajta Dávid
Pirka Milán
Bíró Zsolt

Az eddig 100%-os és jobb gólaránnyal a bajnokságot vezető Nánási Focisulival  találkoztuk a hétvégén. Jól kezdtük a mérkőzést és már az első negyedóra végén két gólos előnyre tettünk szert. Mezőnyfölényben játszottunk ebben az időszakban, mely a mérkőzés feléhez közeledve egalizálódott, ennek ellenére is magabiztos előnnyel tudtunk menni szünetre. A második játékrészben elkényelmesedtünk, melyet a vendégek kihasználtak. A vége szorosra sikeredett, de sikerült legyőzni egy nagyon szervezetten játszó és technikailag jól felkészített csapatot a korosztálynak megfelelő iramú és szintű mérkőzésen.
Bővebb információ »

Meggyőző teljesítmény

   |   Általános
Meggyőző teljesítmény Meggyőző teljesítmény

Blondy FC Esztár - Loki focisuli 0:11 (0:7)
Gólszerzők: 

Kassai Márk 3
Nyakacska Péter 3
Papp Levente 3
Fekete Norbert
Dubóczki Deodát

Nagy István értékelte a mérkőzést:

A 4. fordulóban Esztár csapatához látogattunk. A mérkőzést az első pillanattól kezdve irányítottuk, melynek nemcsak játékban, de eredményben is megmutatkozott. A második játékrészben kissé visszavettünk és a fáradság is látszott rajtunk, de ennek ellenére elégedett vagyok a mutatott játékkal. A hibáinkat folyamatosan javítanunk kell. Külön örülök, hogy az új igazolások kezdik felvenni ritmusunkat és mindent megtesznek azért, hogy egyre többet fejlődjenek és segítsék csapatunkat.

Bővebb információ »

Győzelem a regionális futsal bajnokság nyitó fordulójában

   |   Általános
Győzelem a regionális futsal bajnokság nyitó fordulójában Győzelem a regionális futsal bajnokság nyitó fordulójában.

Vasárnap Püspökladányba kezdte meg szereplését a 2010-ben született gyerekekből álló csapatunk a futsal bajnokságban. Haraszti Patrik álltál irányított csapat 5-1 arányban múlta felül Berettyóújfalu csapatát, a második mérkőzésen 3-0 arányban győzött a csapat játék nélkül, mivel a Konyári alakulat nem jelent meg a mérkőzés.

- Büszke vagyok a srácokra, kifejezetten jól játszottunk, szép támadásokat vezettünk, örülök hogy jól működött a letámadás, sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén. Srácok jól dolgoztak a mérkőzés folyamán. Gratulálok Nekik! Bővebb információ »

1 győzelem, 1 vereség a nyitányon

   |   Általános
1 győzelem, 1 vereség a nyitányon 1 győzelem, 1 vereség a nyitányon.

Haraszti Patrik által irányított 2010-es korosztályos csapatunk számára hétvégén kezdetét vette a regionális U13-as bajnokság ahol az első mérkőzésen Tiszacsegét múlta fölül együttesünk. A második mérkőzésen viszont Hajdúnánás bizonyult jobbnak ezen a szombaton napon.

- Az első mérkőzésen jól kezdtünk, amiket kértem a gyerekektől azt maradéktalanul teljesítették, amiket edzéseken gyakoroltunk többször jól vissza köszöntek a mérkőzés folyamán, szép gólokat rúgtunk.
Az első mérkőzés után, egy gyors ivó szünetet követően már kezdtük is a második mérkőzésünket. Egyre jobban fáradtunk, többször hoztunk rossz döntés, többször hibáztunk bele a játékba.
Ezek mellett büszke vagyok a srácokra, jó mentalitással futballoztak, sok jó dolgot láttam, és láttuk azt is, hogy mik azok amikben fejlődni szeretnénk.

A regionális U13-as bajnokság 10.09.-én folytatódik csapatunk számára. Bővebb információ »

Kecskeméti tornán járt az U10-es csapatunk

   |   Általános
Kecskeméti tornán járt az U10-es csapatunk Kecskeméti tornán járt az U10-es csapatunk


Szeptember első hétvégéjén a XXV. SC HÍRÖS-ÉP Kupán vett részt 2012-es korosztályunk. Rohacsek Aurél tanítványai a 9 csapatos tornán 6 különböző csapattal mérkőztek meg, többek között az SC Hírös-ÉP, a Gödi SE, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, a Főnix Gold, a Cegléd és a Mészöly Focisuli ellen léptek pályára. 3 győzelem és 2 döntetlen mellett csak a Mészöly Focisuli tudta felül múlni csapatunkat,ám ez is kevésnek bizonyult a dobogó eléréséhez, így az 5. helyen végeztek a kecskeméti tornán. Ám 14-5-ös gólkülönbségük is jól mutatja, hogy fiatal labdarúgóink ügyesen teljesítettek és mindent megtettek a győzelem eléréséhez.
Bővebb információ »

Új edző irányítja a Loki Focisuli 2010 csapatát

   |   Általános
Új edző irányítja a Loki Focisuli 2010 csapatát Haraszti Patrik személyében új edző vette át a Loki Focisuli 2010-es csapatának irányítását.


Kis bemutatkozás:

22 éves vagyok, 6 éves koromban kezdtem el focizni a Loki Focisuliban, kicsi koromban több évig volt Lente Lajos az edzőm. A Loki Focisulis éveim után 18 éves koromig, a Debreceni Labdarúgó akadémián nevelkedtem. Jelenleg a Debreceni Egyetemen tanulok testnevelés-történelem szakos hallgatóként, most fogom kezdeni a 4. évemet. Valamint edzői képzésre is járok ezzel párhuzamban. Tavaly már egy évig dolgoztam egy U11-es csapat edzőjeként. Nagyon örülök a lehetőségnek amit kaptam a Loki Focisulitól, nagy örömmel és lelkesedéssel kezdtem el a munkát.

Hétvégén kezdetét veszi a 2010-ben született gyermek csapatunk, Regionális U13-as bajnoksága. A csapat Tiszacsegére utazik, ahol Tiszacsege, illetve Hajdúnánás csapataival mérkőzik meg:

-Úgy gondolom a gyerekek névben is mondhatom hogy izgatottan várjuk a bajnokság kezdetét. Szeretném a mérkőzés folyamán vissza látni azokat a dolgokat amiket gyakoroltunk az edzéseken, valamint szeretném ha gyerekek felszabadultan futballoznának, élveznék a játékot, ha ez sikerül, és párosul azzal hogy mindenki jó mentalitással megy neki a mérkőzéseknek akkor jó teljesítményt fog nyújtani a csapat és elégedett leszek.

Hajrá Loki Focisuli! Bővebb információ »

U14 megyei bajnkság

   |   Általános
U14 megyei bajnkság
Nagy István csapata 3. győzelmét is megszerezte a hétvégén, amivel a tabella legfelső fokán áll jelen pillanatban.

Loki focisuli – Hajdúsámsoni FC SE 5:1 (0:1)
Gólszerzők: Fekete Norbert 3
Dubóczki Deodát
Kassai Márk

Nagy István értékelte a mérkőzést:

Az első félidőben nyomasztó fölényben játszottunk, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de a befejezések rendre pontatlanok voltak. Az első félidő utolsó percében egy védelmi hibát kihasználva a semmiből vezetést szerzett a vendégcsapat. A második félidő elején egyenlítettünk, mely pozitívan hatott a támadó játékunkra. A mérkőzés hátralévő részében tovább tudtuk növelni góljaink számát és magabiztos játékkal, meggyőző fölénnyel sikerült begyűjtenünk a három pontot.

Bővebb információ »