U10: Nemzetközi elit torna Umagon

U10: Nemzetközi elit torna Umagon

A 2012-es korosztálynak kiírt 3 napos nemzetközi tornán vett részt U10-es csapatunk a horvátországi Umag városában. Az Umag Trophy 2022 elnevezésű tornán számos elit csapattal találkozhattak játékosaink, többek között a Juventus, Verona, Viczenza, Udinese, Crvena Zvezda, Rijeka, Maribor, Domzale stb. Rohacsek Aurél együttese 8 mérkőzésen mutathatta meg erősségeit, ahol végül sikerült a bronz csoport élén végezniük.
A Loki Focisuli U10-es csapatát az alábbi játékosok alkották:
Tóth Noel, Fábián Zoltán, Gyetkó Imre, Gilárdi Gergely, Sándor Péter, Giczei Hunor, Sinka Szabolcs, Kárándi Dominik, Stekler Alex, Szabó Zalán
Vezetőedzői értékelés:
Rohacsek Aurél – Hatalmas élmény és tapasztalatszerzési lehetőség volt ez a torna az egész csapat számára. Jó iramú mérkőzéseket tudtunk játszani, ami újabb lehetőséget adott a játékosok fejlődésére. Számos helyzetet sikerült kialakítanunk, de a kapu előtt sajnos nem mindig bizonyultunk eredményesebbnek. A torna utolsó napjára sikerült felvennünk a ritmust és kettőből kettő meccset megnyerve zártunk, ezzel a bronz csoport élén végeztünk, amelyből még több motivációt merítünk a folytatáshoz és fejlődéshez.