Loki focisuli

Tehetséges a gyermeke?

Akkor várja a Loki Focisuli!

Labdarúgó utánpótlás-nevelő egyesületünkben óvodás kortól egészen 12 éves korig neveljük a focista palántákat a korosztályos képzés alapelveinek megfelelően, melynek lényege, hogy minden évfolyamnak külön-külön edzője van, aki az életkornak megfelelő edzés munkával biztosítja a gyerekek optimális fejlődését.

Aktualitások

U-13-as futsal forduló

   |   Általános
U-13-as futsal forduló Május 21.-én szombaton U-13-as futsal fordulón vett részt a Loki Focisuli 2010-es korosztálya. Haraszti Patrik csapata mindkettő mérkőzést megnyerte a játéknap során. Az első mérkőzésen 4-0-ra, második mérkőzésen 2-0-ra sikerült győzni a csapatnak.

Haraszti Patrik: Nagyon elégedett vagyok a gyerekekkel! A szombati játékra, talán azt tudom mondani, hogy az idény legjobb teljesítménye volt! Büszke vagyok rájuk! Nagyon jó mentalitással futballozott a csapat, kiváló egyéni teljesítményekkel. Köszönjük a szülőknek a szurkolást, szuper hangulatot teremtettek! Bővebb információ »

U11 - Siker a Megyei Futsal Tornán

   |   Általános
U11 - Siker a Megyei Futsal Tornán U11 - Siker a Megyei Futsal Tornán

A Loki Focisuli 2011-es korosztálya Kolozsi Sándor edző vezetésével 12 győzelem és egy döntetlen után, kiváló teljesítményt nyújtva, veretlenül zárta a szezont a mai, Püspökladányban megrendezett utolsó két futsal mérkőzés után.
Bár a többi csapat szám szerint több mérkőzést játszott le, így is a Loki U11-es csapata szerezte a legtöbb pontot, és ezzel megérdemelten végzett a csoport élén.

A csapat tagjai: Bán Csongor, Bartos Gergely, Bundik Ádám, Dénes Gergő, Glevitzky Levente, Henye Marcell, Mankovits Dániel, Pántya László, Pótor Zsombor és Sira Ádám.
Gratulálunk az edzőnek a kitartó munkájához, a részt vevő gyerekeknek a nagyszerű teljesítményhez, valamint köszönjük a szülőknek az állandó támogatást!


Bővebb információ »

U10: Nemzetközi elit torna Umagon

   |   Általános
U10: Nemzetközi elit torna Umagon U10: Nemzetközi elit torna Umagon

A 2012-es korosztálynak kiírt 3 napos nemzetközi tornán vett részt U10-es csapatunk a horvátországi Umag városában. Az Umag Trophy 2022 elnevezésű tornán számos elit csapattal találkozhattak játékosaink, többek között a Juventus, Verona, Viczenza, Udinese, Crvena Zvezda, Rijeka, Maribor, Domzale stb. Rohacsek Aurél együttese 8 mérkőzésen mutathatta meg erősségeit, ahol végül sikerült a bronz csoport élén végezniük.
A Loki Focisuli U10-es csapatát az alábbi játékosok alkották:
Tóth Noel, Fábián Zoltán, Gyetkó Imre, Gilárdi Gergely, Sándor Péter, Giczei Hunor, Sinka Szabolcs, Kárándi Dominik, Stekler Alex, Szabó Zalán
Vezetőedzői értékelés:
Rohacsek Aurél – Hatalmas élmény és tapasztalatszerzési lehetőség volt ez a torna az egész csapat számára. Jó iramú mérkőzéseket tudtunk játszani, ami újabb lehetőséget adott a játékosok fejlődésére. Számos helyzetet sikerült kialakítanunk, de a kapu előtt sajnos nem mindig bizonyultunk eredményesebbnek. A torna utolsó napjára sikerült felvennünk a ritmust és kettőből kettő meccset megnyerve zártunk, ezzel a bronz csoport élén végeztünk, amelyből még több motivációt merítünk a folytatáshoz és fejlődéshez.
Bővebb információ »

U7-es Bozsik fesztivál!

   |   Általános
U7-es Bozsik fesztivál! U7-es Bozsik fesztivál!

Március 27.-én Bozsik fesztiválon vett részt egyesületünk U7-es csapata. Haraszti Patrik által irányított legkisebb korosztályos csapatunk ügyesen teljesített a fesztivál során.

Haraszti Patrik: - Az elsődleges célja ezeknek az eseményeknek az, hogy a gyerekek fejlődését tudjuk biztosítani, illetve jól érezzék magukat. A mérkőzések, illetve ügyességi pályák teljes mértékben szolgálják ezt. A fesztivál ideje alatt és végén mosolygós arcokat láttam, biztos vagyok benne, hogy a gyerekeknek ez egy jó élmény, ezek álltál egyre jobban fognak kötődni a sportághoz, illetve a mozgáshoz. Ügyesek voltak a gyerekek!
Bővebb információ »

XI. Téli Teremtorna Törökszentmiklós

   |   Általános
XI. Téli Teremtorna Törökszentmiklós U10: Második helyezés a XI. Téli Teremtornán
Öt mérkőzést játszott le a Loki Focisuli U10-es csapata a 8 csapatos törökszentmiklósi tornán. A piros-fehérek végül a második helyen végeztek az igen nívós eseményen. Négy megnyert mérkőzéssel jutott el a döntőig Rohacsek Aurél együttese, ahol a döntetlenre végződő rendes játékidőt követően az ellenfél örülhetett jobban a büntetőpárbaj végén.
A Loki Focisuli eredményei:
Loki Focisuli U10 – Törökszentmiklósi FC U10 4-0
Loki Focisuli U10 – Békéscsaba U10 4-2
Loki Focisuli U10 – Szolnoki Máv FC 3-1
Loki Focisuli U10 – Szolnoki Máv FC 4-1
Loki Focisuli U10 – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1-1 (1-2)
A Loki Focisuli U10-es csapatát az alábbi játékosok alkották:
Tóth Noel, Gilárdi Gergely, Giczei Hunor, Sándor Péter, Kárándi Dominik, Fábián Zoltán, Stekler Alex, Szabó Zalán
Vezetőedzői értékelés:
Rohacsek Aurél: - Az első meccstől kezdve lendületesen és kreatívan játszott a csapat. Az akarat és a motiváltság az utolsó percig kitartott a srácoknál, törekedtünk arra hogy nálunk legyen a labda, irányítottuk a játékot, ellenkező esetben viszont agresszíven letámadtunk. A döntőben is számos helyzetet kialakítottunk, sajnos a kapu előtt pontatlanok voltunk, de a mutatott játék mindenképp bizakodásra ad okot. Bővebb információ »

Akkor van vége, ha lefújták!

   |   Általános
Akkor van vége, ha lefújták! Akkor van vége, ha lefújták!

Loki focisuli – Nánási Focisuli 3:2 (3:0)

Gólszerzők:

Tajta Dávid
Pirka Milán
Bíró Zsolt

Az eddig 100%-os és jobb gólaránnyal a bajnokságot vezető Nánási Focisulival  találkoztuk a hétvégén. Jól kezdtük a mérkőzést és már az első negyedóra végén két gólos előnyre tettünk szert. Mezőnyfölényben játszottunk ebben az időszakban, mely a mérkőzés feléhez közeledve egalizálódott, ennek ellenére is magabiztos előnnyel tudtunk menni szünetre. A második játékrészben elkényelmesedtünk, melyet a vendégek kihasználtak. A vége szorosra sikeredett, de sikerült legyőzni egy nagyon szervezetten játszó és technikailag jól felkészített csapatot a korosztálynak megfelelő iramú és szintű mérkőzésen.
Bővebb információ »

Meggyőző teljesítmény

   |   Általános
Meggyőző teljesítmény Meggyőző teljesítmény

Blondy FC Esztár - Loki focisuli 0:11 (0:7)
Gólszerzők: 

Kassai Márk 3
Nyakacska Péter 3
Papp Levente 3
Fekete Norbert
Dubóczki Deodát

Nagy István értékelte a mérkőzést:

A 4. fordulóban Esztár csapatához látogattunk. A mérkőzést az első pillanattól kezdve irányítottuk, melynek nemcsak játékban, de eredményben is megmutatkozott. A második játékrészben kissé visszavettünk és a fáradság is látszott rajtunk, de ennek ellenére elégedett vagyok a mutatott játékkal. A hibáinkat folyamatosan javítanunk kell. Külön örülök, hogy az új igazolások kezdik felvenni ritmusunkat és mindent megtesznek azért, hogy egyre többet fejlődjenek és segítsék csapatunkat.

Bővebb információ »

Győzelem a regionális futsal bajnokság nyitó fordulójában

   |   Általános
Győzelem a regionális futsal bajnokság nyitó fordulójában Győzelem a regionális futsal bajnokság nyitó fordulójában.

Vasárnap Püspökladányba kezdte meg szereplését a 2010-ben született gyerekekből álló csapatunk a futsal bajnokságban. Haraszti Patrik álltál irányított csapat 5-1 arányban múlta felül Berettyóújfalu csapatát, a második mérkőzésen 3-0 arányban győzött a csapat játék nélkül, mivel a Konyári alakulat nem jelent meg a mérkőzés.

- Büszke vagyok a srácokra, kifejezetten jól játszottunk, szép támadásokat vezettünk, örülök hogy jól működött a letámadás, sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén. Srácok jól dolgoztak a mérkőzés folyamán. Gratulálok Nekik! Bővebb információ »

1 győzelem, 1 vereség a nyitányon

   |   Általános
1 győzelem, 1 vereség a nyitányon 1 győzelem, 1 vereség a nyitányon.

Haraszti Patrik által irányított 2010-es korosztályos csapatunk számára hétvégén kezdetét vette a regionális U13-as bajnokság ahol az első mérkőzésen Tiszacsegét múlta fölül együttesünk. A második mérkőzésen viszont Hajdúnánás bizonyult jobbnak ezen a szombaton napon.

- Az első mérkőzésen jól kezdtünk, amiket kértem a gyerekektől azt maradéktalanul teljesítették, amiket edzéseken gyakoroltunk többször jól vissza köszöntek a mérkőzés folyamán, szép gólokat rúgtunk.
Az első mérkőzés után, egy gyors ivó szünetet követően már kezdtük is a második mérkőzésünket. Egyre jobban fáradtunk, többször hoztunk rossz döntés, többször hibáztunk bele a játékba.
Ezek mellett büszke vagyok a srácokra, jó mentalitással futballoztak, sok jó dolgot láttam, és láttuk azt is, hogy mik azok amikben fejlődni szeretnénk.

A regionális U13-as bajnokság 10.09.-én folytatódik csapatunk számára. Bővebb információ »

Kecskeméti tornán járt az U10-es csapatunk

   |   Általános
Kecskeméti tornán járt az U10-es csapatunk Kecskeméti tornán járt az U10-es csapatunk


Szeptember első hétvégéjén a XXV. SC HÍRÖS-ÉP Kupán vett részt 2012-es korosztályunk. Rohacsek Aurél tanítványai a 9 csapatos tornán 6 különböző csapattal mérkőztek meg, többek között az SC Hírös-ÉP, a Gödi SE, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, a Főnix Gold, a Cegléd és a Mészöly Focisuli ellen léptek pályára. 3 győzelem és 2 döntetlen mellett csak a Mészöly Focisuli tudta felül múlni csapatunkat,ám ez is kevésnek bizonyult a dobogó eléréséhez, így az 5. helyen végeztek a kecskeméti tornán. Ám 14-5-ös gólkülönbségük is jól mutatja, hogy fiatal labdarúgóink ügyesen teljesítettek és mindent megtettek a győzelem eléréséhez.
Bővebb információ »

Új edző irányítja a Loki Focisuli 2010 csapatát

   |   Általános
Új edző irányítja a Loki Focisuli 2010 csapatát Haraszti Patrik személyében új edző vette át a Loki Focisuli 2010-es csapatának irányítását.


Kis bemutatkozás:

22 éves vagyok, 6 éves koromban kezdtem el focizni a Loki Focisuliban, kicsi koromban több évig volt Lente Lajos az edzőm. A Loki Focisulis éveim után 18 éves koromig, a Debreceni Labdarúgó akadémián nevelkedtem. Jelenleg a Debreceni Egyetemen tanulok testnevelés-történelem szakos hallgatóként, most fogom kezdeni a 4. évemet. Valamint edzői képzésre is járok ezzel párhuzamban. Tavaly már egy évig dolgoztam egy U11-es csapat edzőjeként. Nagyon örülök a lehetőségnek amit kaptam a Loki Focisulitól, nagy örömmel és lelkesedéssel kezdtem el a munkát.

Hétvégén kezdetét veszi a 2010-ben született gyermek csapatunk, Regionális U13-as bajnoksága. A csapat Tiszacsegére utazik, ahol Tiszacsege, illetve Hajdúnánás csapataival mérkőzik meg:

-Úgy gondolom a gyerekek névben is mondhatom hogy izgatottan várjuk a bajnokság kezdetét. Szeretném a mérkőzés folyamán vissza látni azokat a dolgokat amiket gyakoroltunk az edzéseken, valamint szeretném ha gyerekek felszabadultan futballoznának, élveznék a játékot, ha ez sikerül, és párosul azzal hogy mindenki jó mentalitással megy neki a mérkőzéseknek akkor jó teljesítményt fog nyújtani a csapat és elégedett leszek.

Hajrá Loki Focisuli! Bővebb információ »

U14 megyei bajnkság

   |   Általános
U14 megyei bajnkság
Nagy István csapata 3. győzelmét is megszerezte a hétvégén, amivel a tabella legfelső fokán áll jelen pillanatban.

Loki focisuli – Hajdúsámsoni FC SE 5:1 (0:1)
Gólszerzők: Fekete Norbert 3
Dubóczki Deodát
Kassai Márk

Nagy István értékelte a mérkőzést:

Az első félidőben nyomasztó fölényben játszottunk, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de a befejezések rendre pontatlanok voltak. Az első félidő utolsó percében egy védelmi hibát kihasználva a semmiből vezetést szerzett a vendégcsapat. A második félidő elején egyenlítettünk, mely pozitívan hatott a támadó játékunkra. A mérkőzés hátralévő részében tovább tudtuk növelni góljaink számát és magabiztos játékkal, meggyőző fölénnyel sikerült begyűjtenünk a három pontot.

Bővebb információ »
Korábbi híreink »

fmp_4064_114.jpg

Támogassa a Loki Focisulit!

Köszönjük, hogy adója 1%-ával a Loki Focisuli Debrecen gyerekeit támogatja!

Adószám: 18566660-1-09
Szlasz:11738008-21080375Következő mérkőzések és edzések időpontjai

A következő szezonban csapataink a következő bajnokságokban fognak szerepelni:

Megye U/14-ben a 2008 és 2009-es csapatunk fog játszani, edző Nagy István.
Megye U/13-ban a 2010-es korosztályunk, akiknek az edzője Haraszti Patrik.
Az U/11, U/9 és az U/7-es csapataink a Bozsik programban fognak részt venni.
Edzők Rohacsek Aurél, Kolozsi Sándor és Zákány Ferenc.

Ha szeretnél a Loki focisuli játékosa lenni csatlakozz hozzánk!


Edzések augusztustól:

Haraszti Patrik 2010

Hétfő 17,00 TBG pálya
Szerda 17,00 TBG pálya
Csütörtök 17,00 TBG pálya

Kolozsi Sándor 2011


Rohacsek Aurél 2012

Hétfő  17,30 TBG pálya
Szerda  17,30 TBG pálya
Péntek 17,30 TBG pályaZákány Ferenc 2013-2014 

Kedd  17,00 TBG pálya
Csütörtök  17,00 TBG pálya
Péntek 17,00 TBG pálya

Szakmai stáb

Pályázatok


Loki Focisuli Debrecen KSE 2022-2023 jóváhagyó határozat itt található.

Loki Focisuli Debrecen KSE 2021-2022 jóváhagyó határozat itt található.
Loki Focisuli Debrecen KSE 2021-2022 jóváhagyott itt található.

Loki Focisuli Debrecen KSE 2020-2021 jóváhagyó határozat itt található.
Loki Focisuli Debrecen KSE 2020-2021 jóváhagyott itt található.

Loki Focisuli Debrecen KSE 2019-2020 jóváhagyott itt található.
Loki Focisuli Debrecen KSE 2019-2020 jóváhagyó határozat itt található.

Loki Focisuli Debrecen KSE 2018-2019 jóváhagyó határozat itt található.
Loki Focisuli Debrecen KSE 2018-2019 javított jóváhagyó határozat itt található.

Loki Focisuli Debrecen KSE 2017-2018 jóváhagyó határozat itt található.
Loki Focisuli Debrecen KSE 2017-2018 jóváhagyott itt található.

Loki Focisuli Debrecen KSE 2016-2017 sportfejlesztési program itt található.
Loki Focisuli Debrecen KSE 2016-2017 jóváhagyó határozat itt található.

Loki Focisuli Debrecen KSE 2015-2016 jóváhagyó határozat itt található.
SFP-Loki Focisuli Debrecen KSE 2015-2016 határozat itt található.

TAO-s pályázatunk elfogadó nyilatkozata 2014-2015 évi itt található.

A 2013-2014-es elfogadó nyilatkozat itt található.

Facebook