Új edző irányítja a Loki Focisuli 2010 csapatát

Haraszti Patrik személyében új edző vette át a Loki Focisuli 2010-es csapatának irányítását.


Kis bemutatkozás:

22 éves vagyok, 6 éves koromban kezdtem el focizni a Loki Focisuliban, kicsi koromban több évig volt Lente Lajos az edzőm. A Loki Focisulis éveim után 18 éves koromig, a Debreceni Labdarúgó akadémián nevelkedtem. Jelenleg a Debreceni Egyetemen tanulok testnevelés-történelem szakos hallgatóként, most fogom kezdeni a 4. évemet. Valamint edzői képzésre is járok ezzel párhuzamban. Tavaly már egy évig dolgoztam egy U11-es csapat edzőjeként. Nagyon örülök a lehetőségnek amit kaptam a Loki Focisulitól, nagy örömmel és lelkesedéssel kezdtem el a munkát.

Hétvégén kezdetét veszi a 2010-ben született gyermek csapatunk, Regionális U13-as bajnoksága. A csapat Tiszacsegére utazik, ahol Tiszacsege, illetve Hajdúnánás csapataival mérkőzik meg:

-Úgy gondolom a gyerekek névben is mondhatom hogy izgatottan várjuk a bajnokság kezdetét. Szeretném a mérkőzés folyamán vissza látni azokat a dolgokat amiket gyakoroltunk az edzéseken, valamint szeretném ha gyerekek felszabadultan futballoznának, élveznék a játékot, ha ez sikerül, és párosul azzal hogy mindenki jó mentalitással megy neki a mérkőzéseknek akkor jó teljesítményt fog nyújtani a csapat és elégedett leszek.

Hajrá Loki Focisuli!